TROFEUS I MEDALLES PEL PLANETA

Tothom, al llarg de la nostra vida, participem en diferents curses i concursos, on l'entrega de premis és el moment més esperat, el reconeixement a l'esforç i treball fet.

PREMIS RESPONSABLES AMB EL MEDI AMBIENT

Des d'Arbre Team suggerim un canvi sostenible que aporti valor i originalitat a les competicions.

Obsequiar els participants amb un premi sostenible que tingui un sentit i generi un impacte positiu en nosaltres i la societat.

Regala als guanyadors/primers classificats un ARBRE i als participants una MEDALLA DE FUSTA amb llavors forestals.

TROFEUS PEL PLANETA: El Brot

El trofeu és un ARBRE + PLACA DE FUSTA PERSONALITZADA

Hauràs de cuidar l'arbre des de casa durant un temps per poder-lo plantar al bosc i ajudar a reforestar i enriquir zones necessitades.

PLANTA EL TEU ARBRE AL BOSC

  • Festes Forestals: organitzem trobades on tothom pot venir a plantar el seu arbre i contribuir en la reforestació de la zona.

  • Crear el teu bosc: tota la gent d'una mateixa competició o entitat planta el seu arbre en una mateixa zona.
Saber-n'he més

MEDALLES PEL PLANETA

És una medalla de fusta gravada amb làser amb el disseny concret que vulgui l'entitat o el disseny personalitzat que nosaltres realitzem.

A més, la medalla inclou un sobre de tela ecològica que conté llavors d'un arbre forestal (a escollir) i una targeta amb un codi de descompte per demanar el teu Brot.

Què aporta aquest canvi sostenible?

Fer germinar un arbre forestal que hauràs de regar i cuidar diàriament, crea un impacte positiu en la teva vida quotidiana, farà que tinguis present l'ecologia i prenguis decisions en conseqüència.

Regalar un ARBRE com a TROFEU i oferir MDEALLES DE FUSTA a les competicions i/o actes de reconeixement, aportarà un valor afegit a aquestes celebracions i animarà a la gent a contribuir en la necessitat de cuidar dels nostres boscos i del planeta.

Si plantes un arbre, saps que el que estàs fent està bé.

PREMIS SOSTENIBLES

I tu, encara no regales arbres a les teves competicions?

Contacta amb nosaltres