REGALS CORPORATIUS SOSTENIBLES

Esteu buscant un regal corporatiu pels vostres clients o treballadors?

Feu un regal corporatiu sostenible que deixi petjada a la persona i als nostres boscos.

CUIDA DELS TREBALLADORS I DELS NOSTRES BOSCOS

Regala una experiència diferent, un regal corporatiu sostenible amb un valor afegit: REGALA UN ARBRE.

Regala l’oportunitat d’aprendre a germinar, plantar i cuidar un arbre forestal desde casa o l’oficina. 

REGAL SOSTENIBLE IDEAL: el Brot

El BROT és un pack amb tot inclòs amb el qual aprendràs a germinar, plantar i cuidar un arbre forestal que ajudarà a reforestar boscos cremats i zones necessitades. Conté terra, llavors, torreta i instruccions. Hauràs de fer créixer l’arbre desde l’oficina i un cop crescut, el podràs plantar al bosc.

Oferim dues opcions a l’hora de plantar:

  • FESTES FORESTALS: organitzem trobades al bosc cremat de la serra de Miralles-Orpinell (Bellprat), on tothom pot venir a plantar el seu arbre i contribuir en la reforestació de la zona.

  • CREA EL TEU BOSC: ideal per a empreses compromeses amb el medi ambient que vulguin plantar els seus arbres i contribuir en la mitigació del canvi climàtic. Acció amb la qual s’entrega un certificat de carboni per a l’empresa.
Saber-n'he més

Què aporta fer créixer un arbre?

Fer germinar un arbre forestal que s’ha de regar i cuidar diariament, crea un impacte positiu en les persones, fa que tinguin present l’ecologia, i que desenvolupin habilitats com la paciència, perseverança i el respecte, molt necessaris en qualsevol àmbit de les seves vides.

REGALA UN ARBRE

Si has de fer un regal corporatiu per als teus treballadors, clients i/o col·laboradors, fes un regal original i sostenible i ofereix una experiència que et reconnecti amb el bosc: regala un arbre!

Sigueu una empresa sostenible compromesa amb el medi ambient.

1 de 5

Contacta amb nosaltres