DETALLS DE BODES

Regala un detall sostenible i original als teus convidats per recordar el gran dia!

DETALLS DE BODA: regala un arbre

Arbre Team oferim detalls per a casaments sostenibles i originals que enamoraran els teus convidats

El producte és el Brot, un arbre forestal fruiter germinat en aquest meravellós test que hem creat per afavorir el creixement i la supervivència de l'arbre.

CARACTERÍSTIQUES DEL BROT

  • Torreta innovadora: el test és un tronc de roure o alzina personalitzable, extret de neteges forestals que milloren la qualitat dels nostres boscos (actuació de prevenció d'incendis).

  • Arbre Forestal Fruiter: oferim arbres forestals fruiters autòctons per crear biodiversitat i oferir menjar a abelles, animals i a nosaltres mateixos.

  • Llavors certificades: arbres provinents de per les millors llavors d'arbres de Catalunya que aporten qualitat i resiliència als nostres boscos.

  • Producte fet a mà: produit amb molta cura i amor a Santa Coloma de Queralt
Saber-n'he més

VARIETATS D'ARBRES

Pots escollir entre les següents varietats d'arbres epr regalar:

Pi Pinyoner, Roure, Alzina, Noguer, Magraner, Perer, Marfull (llaurer salvatge), Lledoner, Cirereta de Pastor, Olivera, Pomer i Servera

Brots

PERSONALITA'L

Per fer aquest dia encara més memorable i que els convidats recordin aquesta celebració tan bonica, personalitzem els arbres amb el missatge, data o dibuix que desitgeu.

El gravat a la fusta es fa amb una impressora làser que crema la fusta, per la qual cosa no es deteriora el dibuix a mesura que passa el temps

DÓNA UN TOC RÚSTIC AL TEU CASAMENT!

Si vols estalviar-te diners, fes servir els mateixos arbres dels detalls de casament com a centre de taula! ;)

On el podré plantar?
1 de 5

Contacta amb nosaltres